Fra små løsninger til store skifter

Tilsynelatende små endringer kan gi store utslag for individer og for samfunnet. Å gjøre en liten forskjell er kanskje så enkelt som å være underveis. Å engasjere seg i samspill og kontinuerlig forbedring. Mobilitet er bevegelse. Små skifter som kan gjøre en stor forskjell. Sesjon 4 i programmet på Smart Mobility handler om å gjøre ting litt annerledes.

Du får blant annet møte Per Ivar Selvåg som har jobbet som designer både hos BMW, Ford og Peugeot. Nå driver han sitt eget designfirma, Montaag, og jobber tett med noen av de mest innovative innen bilindustrien i verden med nye løsninger, som for eksempel autonome biler.

Hans Kristian Torgersen eier elbilprodusenten Paxster som blant annet har levert flere hundre kjøretøy til Posten og New Zealand. Hvordan har de fått det til og hva skal til for å videreutvikle dette i Norge? Hans Kristian vil fortelle oss mer.

Både Steinar Eikaas i Statoil og Bjørn Gregert Halvorsen fra Nel Hydrogen kommer for å snakke om fornybar hydrogen for både biler og tyngre kjøretøy, og Isak Monrad-Aas & Albin Wilson fra Uniti vil vise oss hvordan vi kan redde verden med en “crowdfunded” bil!

I tillegg vil Glenn Saints fra Charge fortelle oss hvordan de ønsker å transformere byene med en elegant, effektiv og miljøvennlig modulær elektrisk lastebil som kan bygges av en person på 4 timer. Frode Halvorsen fra Skagerak Energi forteller oss hvordan biogass kan bidra til store utslippskutt.

Velkommen som besøkende på Smart Mobility 7. september!

Les mer om alle innlederne

SE PROGRAMMET

KJØP BILLETT

Share this: