Ikke siden Henry Fords første familiebiler har transportbransjen sett så raske endringer

I løpet av det siste året har selvkjørende lastebiler fullført kommersiell kjøring og ryddet byggeplasser. Bilgiganter som Ford og Volkswagen snakker om “smart mobilitet”. Ikke siden Henry Fords første massemarkedsfamiliebiler har transportbransjen sett så raske endringer.

Det er ikke lenger aprilsnarr når vi leser om vår «selvflygende bilframtid». 2017 er året for lavutslipps kjøretøy, techno-hype og smart grønn vekst.

Første del av Smart Mobility-konferansen tar for seg nettopp dette. Status for mobilitet – hvordan kom vi hit?

Mali Hole Skogen, Direktør i OREEC og Ordfører i Skedsmo kommune, Ole Jacob Flæten, ønsker velkommen til Smart Mobility og selve programmet innledes av Anette Solli, Fylkesordfører i Akershus fylkeskommune med å fortelle om fremtidig satsning på Hydrogen og om hva som skal til for å få det til.

John Thomas Sørhaug leder KPMGs industriinitiativ mot transport og bilindustrien. Han har god kunnskap om bransjen og vil gi oss siste nytt fra den årlige analysen “Global Automotive Executive Survey 2017”, som er en global bilforvaltningsundersøkelse som KPMG utarbeider hvert år. Dette er en anerkjent analyse av dagens status og fremtidige trender i bilindustrien.

Anette Mellbye, tidligere direktør, Aftenposten Mobil vil fortelle om transformasjon i transportsektoren. Hva kan transportindustrien lære av andre næringer i endringer, som for eksempel nyhetsmedier? Dette vil du bli informert om på Smart Mobility!

Velkommen som besøkende på Smart Mobility 7. september!

Les mer om alle innlederne

SE PROGRAMMET

KJØP BILLETT

 

Share this: