VELKOMMEN TIL ÅPENT HUS – SMART MOBILITY FOR DEG SOM VIL MER

Stian Sandø, kjent fra Newton og Sommeråpent på NRK, er konferansier under “Åpent hus”.

Kveldsarrangement for publikum, 7. september på Norges Varemesse

Konferansier: Stian Sandø, NRK  

Etter konferansen åpner vi opp for publikum fra kl. 18-20 med gratis inngang for alle som er interessert i fremtidens transportløsninger idag. Her får du et konsentrat av dagens forrykende konferanse, og I tillegg kan du utforske praktiske hverdagsløsninger for deg og dine. Kom og en titt på ny teknologi innen mobilitet, møt bilimportører og utstyrsforhandlere. Vel møtt!

Mali Hole Skogen, direktør i OREEC oppsummerer fagkonferansen.

Du møter Even Heggernes, administrerende direktør i Nabobil.no, Carl Edvard Endresen daglig leder i Über Norge, og Jon Kåre Stene, COO i Kolonial forteller mer om hverdagsløsninger der transport er tjeneste.

Er du nysgjerrig på utviklingen innen førerløse biler? Hva om Hovinbyen i Oslo kan bli en testarena? Hør mer om dette fra Thomas Berman, daglig leder av SoCentral.

Til sist vil Per Espen Stoknes, forsker på BI og andre kandidat for MDG i Oslo invitere oss til å løfte blikket rundt fremtidens mobilitetsløsninger som kan være enklere, renere og billigere både på land, til vanns og i luften.

Elbil eller hybrid?
Lurer du på hva slags drivstoff du skal kjøre på i fremtiden? Skal du leie, lease eller eie? Og hvor lang levetid har de nye batteriene? Utstillerne på Smart Mobility er her for nettopp å være forbrukerens veileder. Kom og snakk med dem. Se også mange av de siste el- og hybridbilene på markedet utstilt.

Se hvilke utstillere som kommer her »

Den store Hydrogenbildebatten
I Oslo og Akershus finnes nå infrastruktur for fylling av hydrogenbiler og det er kommet flere bilmodeller som alle har rekkevidde tilsvarende de beste elbilene. Hydrogenbilen tar få minutter å fylle til full tank.

Under kveldsarrangementet tar vi debatten om hydrogenbil er en del av løsningen for et nullutslippssamfunn, og har med oss noen av de beste fagfolkene på temaet.

I panelet:

  • Gjermund Skaar, fylkestingsrepresentant Akershus fylkeskommune (SV)
  • Svein Medhus, nestleder Bærum MDG
  • Kari Asheim, Fagansvarlig transport, Zero
  • Bjørn Gregert Halvorsen, Teknologispesialist, NEL hydrogen
  • Kristian Vik, Generalsekretær, Norsk hydrogenforum.

Debattleder: Geir Rognlien Elgvin, Oslo og Akershus elbilforening

Se Norges eldste elbil
Norges første elbil, en Wawerly fra 1902, har stått gjemt i en låve i over 100 år – helt til Trygve Krogsæter brukte hele fem år på å få pusset den opp. Nå er den klar til å kjøres på veiene, og på Smart Mobility kan du få se på herligheten.

Se «Flyship»!
Flyship er et svevende fly-skip som vil revolusjonere transport innen sjø, vei og luftfart, og flyr hele 10 ganger raskere enn vanlig skip. Og best av alt – gründerne bak kommer fra Trondheim og heter Jet Set Innovation. På Smart Mobility kan du se det imponerende fly-skipet og snakke med gründerne bak denne revolusjonerende nyheten.

MELD DEG PÅ ÅPENT HUS

 

Share this: